ZIEN: Opnieuw drama rondom Peter Gillis na ongeluk op vakantiepark in Ommel

ZIEN: Opnieuw drama rondom Peter Gillis na ongeluk op vakantiepark in Ommel

Opnieuw is Peter Gillis niet op een leuke manier in het nieuws. Op Peters vakantiepark in Ommel heeft in de nacht van woensdag op donderdag een auto-ongeluk plaatsgevonden waarbij een man gewond is geraakt. Een andere man reed met een auto over het parkeerterrein en knalde tegen een wagen op. Beelden van het ongeluk bekijk je in de Shownieuws-video hieronder. Peter kwam recentelijk in opspraak nadat hij werd opgepakt op verdenking van mishandeling.

Lees verder onder de video.

ZIEN: Opnieuw drama rondom <em>Peter Gillis</em> na ongeluk op vakantiepark in <em>Ommel</em> Opnieuw is Peter Gillis niet op een leuke manier in het nieuws. Op Peters vakantiepark in Ommel heeft in de nacht van woensdag op donderdag een auto-ongeluk plaatsgevonden waarbij een man gewond is geraakt. Een andere man reed met een auto over het parkeerterrein en knalde tegen een wagen op. Beelden van het ongeluk bekijk je in de Shownieuws-video hieronder. Peter kwam recentelijk in opspraak nadat hij werd opgepakt op verdenking van mishandeling. Lees verder onder de video. "Niet iemand uit Peters familie"Shownieuws heeft met de woordvoerder van Peter gesproken. Peter heeft aangegeven dat de persoon die vermoedelijk het ongeluk heeft veroorzaakt, een vakantieparkgast betreft en niet iemand uit Peters familie. Er is ook contact gelegd met de politie, die meldt dat er nog geen aanhoudingen zijn gedaan en dat er twee personen naar het ziekenhuis zijn overgebracht. De politie kan nog niet zeggen of de bestuurder onder invloed was van drank of drugs. Bekijk ook Peter Gillis met reactie op vermeende mishandeling: "Ontzettend spijt" (video) Bekijk deze video » Peter Gillis loog over incident: hoe geloofwaardig is Gillis nog? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Niet iemand uit Peters familie"
Shownieuws heeft met de woordvoerder van Peter gesproken. Peter heeft aangegeven dat de persoon die vermoedelijk het ongeluk heeft veroorzaakt, een vakantieparkgast betreft en niet iemand uit Peters familie. Er is ook contact gelegd met de politie, die meldt dat er nog geen aanhoudingen zijn gedaan en dat er twee personen naar het ziekenhuis zijn overgebracht. De politie kan nog niet zeggen of de bestuurder onder invloed was van drank of drugs.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV