Ferri Somogyi: "Eerste GTST-aflevering staat in het teken van Rick, Shanti en de baby"

Ferri Somogyi: "Eerste GTST-aflevering staat in het teken van Rick, Shanti en de baby"

Woensdag 24 augustus 2022 om 16:01

Ferri Somogyi, die Rick speelt in Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft een nieuwtje voor de GTST-fans. Hij blikt vooruit op de eerste aflevering, die na vijf nachtjes slapen te zien is bij RTL 4. Deze zal in het teken staan van Rick, Shanti en de baby. Bekijk de RTL Boulevard-video met Ferri over de nieuwe reeks van GTST hieronder.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Ferri Somogyi: "Eerste GTST-aflevering staat in het teken van Rick, Shanti en de baby" Ferri Somogyi, die Rick speelt in Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft een nieuwtje voor de GTST-fans. Hij blikt vooruit op de eerste aflevering, die na vijf nachtjes slapen te zien is bij RTL 4. Deze zal in het teken staan van Rick, Shanti en de baby. Bekijk de RTL Boulevard-video met Ferri over de nieuwe reeks van GTST hieronder. Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden start 29 augustus: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Nieuwe beelden: Goede Tijden, Slechte Tijden start maandag 29 augustus Bekijk deze video »
Serie :
Ferri Somogyi: "Eerste GTST-aflevering staat in het teken van Rick, Shanti en de baby"

Actuele video's

Meer actuele video's