Bekijk de afscheidsvideo van Nick & Simon: "Wij stoppen als duo"

Bekijk de afscheidsvideo van Nick & Simon: "Wij stoppen als duo"

De laatste tijd gingen al geruchten rond dat Nick & Simon uit elkaar zouden zijn gegroeid en dat ieder z'n eigen weg wilde gaan. Maandag 29 augustus geven de zangers in de talkshow van Eva Jinek op RTL 4 eenmalig tekst en uitleg over hun beslissing om te stoppen als duo. Ook vertellen ze dan meer over de soloplannen die ze hebben. Bekijk de afscheidsvideo van Nick & Simon hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de afscheidsvideo van <em>Nick &amp; Simon</em>: &quot;Wij stoppen als duo&quot; De laatste tijd gingen al geruchten rond dat Nick & Simon uit elkaar zouden zijn gegroeid en dat ieder z'n eigen weg wilde gaan. Maandag 29 augustus geven de zangers in de talkshow van Eva Jinek op RTL 4 eenmalig tekst en uitleg over hun beslissing om te stoppen als duo. Ook vertellen ze dan meer over de soloplannen die ze hebben. Bekijk de afscheidsvideo van Nick & Simon hieronder. Lees verder onder de video. 17 jaar samenNick en Simon stoppen vanaf het voorjaar van 2023 na een periode van zeventien jaar als muzikaal duo. Op deze manier ontstaat er ruimte voor "individuele creativiteit" en "al langer gekoesterde solo-aspiraties" die de zangers hebben, heeft het management aan het ANP bekendgemaakt. Wel blijven de twee nog samenwerken voor tv-programma's die ze maken. Ook hebben zij nog een Nick & Simon afscheidstour in 2023. Bekijk de afscheidsvideo van Nick & Simon hierboven. Bekijk ook William Rutten pakt Evert Santegoeds aan om gestook tussen Nick & Simon: "Je lult uit je nek" Bekijk deze video » Rob Goossens over geruchten breuk Nick en Simon: "Alsof ze elkaar haten" Bekijk deze video »

17 jaar samen
Nick en Simon stoppen vanaf het voorjaar van 2023 na een periode van zeventien jaar als muzikaal duo. Op deze manier ontstaat er ruimte voor "individuele creativiteit" en "al langer gekoesterde solo-aspiraties" die de zangers hebben, heeft het management aan het ANP bekendgemaakt. Wel blijven de twee nog samenwerken voor tv-programma's die ze maken. Ook hebben zij nog een Nick & Simon afscheidstour in 2023.

Bekijk de afscheidsvideo van Nick & Simon hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV