Khalid & Sophie: Tim Hofman over de nieuwe Campagne Nederland Vleesland

Khalid & Sophie: Tim Hofman over de nieuwe Campagne Nederland Vleesland

Donderdag 1 september 2022 om 20:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: <em>Tim Hofman</em> over de nieuwe Campagne Nederland Vleesland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vandaag is de vleessector een campagne gestart om 'vlees' uit het verdomhoekje te halen. BOOS-presentator Tim Hofman mag aan tafel uit leggen wat hij met zijn reactie op deze campagne via Twitter bedoelde. Zodoende vroeg hij aan vleessector lobbyist Dé van de Riet waarom het woord 'depolariseren' relevant zou zijn voor de campagne. Van de Riet lijkt helemaal niet van plan om Tim tekst en uitleg te geven. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: Tim Hofman over de nieuwe Campagne Nederland Vleesland

Vandaag is de vleessector een campagne gestart om 'vlees' uit het verdomhoekje te halen. BOOS-presentator Tim Hofman mag aan tafel uit leggen wat hij met zijn reactie op deze campagne via Twitter bedoelde. Zodoende vroeg hij aan vleessector lobbyist Dé van de Riet waarom het woord 'depolariseren' relevant zou zijn voor de campagne. Van de Riet lijkt helemaal niet van plan om Tim tekst en uitleg te geven.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's