Holland's Got Talent gemist? Collin Hoeve zingt ter plekke bedacht nummer

Holland's Got Talent gemist? Collin Hoeve zingt ter plekke bedacht nummer

Zaterdag 3 september 2022 om 09:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? <em>Collin Hoeve</em> zingt ter plekke bedacht nummer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Collin Hoeve noemt zichzelf de snelste songwriter van de wereld, bij Holland's Got Talent zingt hij een nummer die hij ter plekke bedenkt. Met een aantal woorden en een sfeer maakt hij een hele song. Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Collin Hoeve zingt ter plekke bedacht nummer

Collin Hoeve noemt zichzelf de snelste songwriter van de wereld, bij Holland's Got Talent zingt hij een nummer die hij ter plekke bedenkt. Met een aantal woorden en een sfeer maakt hij een hele song.

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's