Twitter: Fout maar goud met de grond gelijk gemaakt: "Nichterig gelach"

Twitter: Fout maar goud met de grond gelijk gemaakt: "Nichterig gelach"

Vrijdag 9 september 2022 om 14:56

Gisteren zagen we de tweede aflevering van het nieuwe RTL 4-programma Fout maar goud. Hierin draait het allemaal om guilty pleasures. De teamcaptains, gasten en presentatrice hebben grote lol, maar de kijkers thuis beleven niet veel plezier aan de nieuwe spelshow. Bekijk een aantal Tweets over Fout maar Goud hieronder.

"Kinderprogramma ademt meer intelligentie"
"Ik zapte toevallig over RTL 4 heen en kreeg zo 20 seconden tenen krommend nichterig gelach tot mij, collega presentatoren vonden het hilarisch, het was van een dermate achterlijk niveau dat Gordon het nog meer diepgang zou kunnen geven", schrijft iemand op Twitter. Een ander vindt de tv-show "beschamend slecht." Zie meerdere Tweets hieronder.

Bekijk hieronder een fragment waarin bekend werd gemaakt wie er in de pakken zaten.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

Twitter: <em>Fout maar goud</em> met de grond gelijk gemaakt: &quot;Nichterig gelach&quot; Gisteren zagen we de tweede aflevering van het nieuwe RTL 4-programma Fout maar goud. Hierin draait het allemaal om guilty pleasures. De teamcaptains, gasten en presentatrice hebben grote lol, maar de kijkers thuis beleven niet veel plezier aan de nieuwe spelshow. Bekijk een aantal Tweets over Fout maar Goud hieronder. "Kinderprogramma ademt meer intelligentie""Ik zapte toevallig over RTL 4 heen en kreeg zo 20 seconden tenen krommend nichterig gelach tot mij, collega presentatoren vonden het hilarisch, het was van een dermate achterlijk niveau dat Gordon het nog meer diepgang zou kunnen geven", schrijft iemand op Twitter. Een ander vindt de tv-show "beschamend slecht." Zie meerdere Tweets hieronder. Bekijk hieronder een fragment waarin bekend werd gemaakt wie er in de pakken zaten. Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marieke Elsinga klapt dicht na vraag Chantal Janzen: "Hartelijk dank pik" (video) Bekijk deze video » Fout maar goud: de vunzige praatjes van Fred en Geer wil Chantal Janzen niet horen Bekijk deze video »
TV :
Twitter: Fout maar goud met de grond gelijk gemaakt: "Nichterig gelach"

Actuele video's

Meer actuele video's