Fout maar goud: de vunzige praatjes van Fred en Geer wil Chantal Janzen niet horen

Fout maar goud: de vunzige praatjes van Fred en Geer wil Chantal Janzen niet horen

Vrijdag 9 september 2022 om 12:08

Gisteren zagen we de tweede aflevering van het RTL 4-programma Fout maar goud. Bekijk hieronder het fragment met Fred van Leer en Geraldine Kemper bij de Giegel van Geer, waarin Fred en Geer vieze praatjes uitwisselen. Chantal Janzen wordt er nogal ongemakkelijk van en kapt het gesprek af.

Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv.

<em>Fout maar goud</em>: de vunzige praatjes van Fred en Geer wil <em>Chantal Janzen</em> niet horen Gisteren zagen we de tweede aflevering van het RTL 4-programma Fout maar goud. Bekijk hieronder het fragment met Fred van Leer en Geraldine Kemper bij de Giegel van Geer, waarin Fred en Geer vieze praatjes uitwisselen. Chantal Janzen wordt er nogal ongemakkelijk van en kapt het gesprek af. Het nieuwe programma Fout maar goud is vanaf donderdag 1 september wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fout maar goud terugkijken bij Gids.tv. :[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk ook Marieke Elsinga klapt dicht na vraag Chantal Janzen: "Hartelijk dank pik" (video) Bekijk deze video » Fout maar goud: Geraldine Kemper deed alles voor een zoen van Robbie Williams Bekijk deze video »
TV :
Fout maar goud: de vunzige praatjes van Fred en Geer wil Chantal Janzen niet horen

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending

Actuele video's

Meer actuele video's