Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week is er opnieuw een schrijnende reportage te zien in Undercover in Nederland, het programma waarin Alberto Stegeman de meest verdorven oplichters ontmaskert en confronteert met hun daden. Deze week is dat een zelfbenoemde afvalcoach die minderjarige anorexiapatiënten adviseert nóg meer af te vallen. Alle fragmenten uit deze uitzending Undercover in Nederland: afvalcoach adviseert anorexiapatiënten nog meer af te vallen Bekijk deze video » LevensgevaarlijkDe adviezen van deze zogenaamde afvalcoach zijn letterlijk levensgevaarlijk. Als de kinderen het dieetplan opvolgen, zou de dood erop volgen. Daar blijft het echter niet bij: deze zelfbenoemde afvalcoach is ook uit op seks met de zieke, kwetsbare kinderen. De afvalcoach is actief in de zogenoemde Pro-ana wereld, waar mensen die lijden aan een eetstoornis elkaar online opzoeken. HeftigVeel van de patiënten die op deze platformen actief zijn zitten in een fase waarin ze zelf nog niet geloven dat ze ziek zijn. Ze zien afvallen juist als een levensstijl. Op die websites is deze zelfbenoemde afvalcoach actief om zonder enige gewetenswroeging misbruik te maken van de zieke kinderen. Alberto grijpt in en wat volgt is een zeer heftige confrontatie. Bekijk ook Alberto Stegeman over undercovervak: "Zitten op meer dan 100 jaar aan gevangenisstraf" Bekijk deze video » Zien: Henk H. masseert naakte kinderen en wordt ontmaskerd door Alberto Stegeman Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 11 September 2022 om 22:34

Deze week is er opnieuw een schrijnende reportage te zien in Undercover in Nederland, het programma waarin Alberto Stegeman de meest verdorven oplichters ontmaskert en confronteert met hun daden. Deze week is dat een zelfbenoemde afvalcoach die minderjarige anorexiapatiënten adviseert nóg meer af te vallen.

Levensgevaarlijk
De adviezen van deze zogenaamde afvalcoach zijn letterlijk levensgevaarlijk. Als de kinderen het dieetplan opvolgen, zou de dood erop volgen. Daar blijft het echter niet bij: deze zelfbenoemde afvalcoach is ook uit op seks met de zieke, kwetsbare kinderen. De afvalcoach is actief in de zogenoemde Pro-ana wereld, waar mensen die lijden aan een eetstoornis elkaar online opzoeken.

Heftig
Veel van de patiënten die op deze platformen actief zijn zitten in een fase waarin ze zelf nog niet geloven dat ze ziek zijn. Ze zien afvallen juist als een levensstijl. Op die websites is deze zelfbenoemde afvalcoach actief om zonder enige gewetenswroeging misbruik te maken van de zieke kinderen. Alberto grijpt in en wat volgt is een zeer heftige confrontatie.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland

Actuele video's

Meer actuele video's