Lang Leve de Liefde: aanrechtdans is doorslaggevende factor voor Anja en Arjan

Lang Leve de Liefde: aanrechtdans is doorslaggevende factor voor Anja en Arjan

Woensdag 14 september 2022 om 20:31

Na een zwoele 'aanrechtdans' gaan Anja en Arjan door met een sensuele proeverij. Het stel laat het hier niet bij en vervolgt hun samenzijn met een meditatie in de slaapkamer. Terug in de woonkamer zitten de tortelduifjes hand in hand op de bank. Volgens Anja zijn vingertoppen een prachtig communicatiemiddel. En die vorm van communiceren beheersen ze inmiddels, nu moeten ze dat nog met de mond leren...

Bekijk de video van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: aanrechtdans is doorslaggevende factor voor <em>Anja</em> en <em>Arjan</em> Na een zwoele 'aanrechtdans' gaan Anja en Arjan door met een sensuele proeverij. Het stel laat het hier niet bij en vervolgt hun samenzijn met een meditatie in de slaapkamer. Terug in de woonkamer zitten de tortelduifjes hand in hand op de bank. Volgens Anja zijn vingertoppen een prachtig communicatiemiddel. En die vorm van communiceren beheersen ze inmiddels, nu moeten ze dat nog met de mond leren... Bekijk de video van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Chantal geeft hints aan Rik en vraagt om kus of knuffel (video) Bekijk deze video » Viert de romantiek vanavond in Lang Leve de Liefde hoogtij of niet? (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: vervolgen Maurice en Cynthia hun geknuffel in de slaapkamer? (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's