Op1 gemist? Na maanden chaos op Schiphol stapt topman Dick Benschop op

Op1 gemist? Na maanden chaos op Schiphol stapt topman Dick Benschop op

Donderdag 15 september 2022 om 23:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Na maanden chaos op <em>Schiphol</em> stapt topman <em>Dick Benschop</em> op Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Dick Benschop stapt op als topman bij Schiphol. Benschop kon als directeur de situatie op de luchthaven niet onder controle krijgen en wil ruimte maken voor een nieuwe start. Joost van Doesburg van FNV vertelt in Op1 over de huidige situatie op Schiphol: "Ik had liever gehad dat hij niet was afgetreden. Het gesloten akkoord moet omgezet worden in acties." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Na maanden chaos op Schiphol stapt topman Dick Benschop op

Dick Benschop stapt op als topman bij Schiphol. Benschop kon als directeur de situatie op de luchthaven niet onder controle krijgen en wil ruimte maken voor een nieuwe start. Joost van Doesburg van FNV vertelt in Op1 over de huidige situatie op Schiphol: "Ik had liever gehad dat hij niet was afgetreden. Het gesloten akkoord moet omgezet worden in acties."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's