Zien: Tex de Wit kan al zijn werk over Henk Staghouwer in de prullenbak gooien

Zien: Tex de Wit kan al zijn werk over Henk Staghouwer in de prullenbak gooien

Vrijdag 16 september 2022 om 09:22

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Tex de Wit kan al zijn werk over <em>Henk Staghouwer</em> in de prullenbak gooien Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 15 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach werd donderdag uitgebreid voorbeschouwd op Prinsjesdag (dinsdag 20 september). Speciaal voor deze gelegenheid heeft Tex de Wit van de onderzoeksredactie een maand lang gewerkt aan een onderzoek naar alle leden van het kabinet. Hij heeft bijna iedereen kunnen achterhalen, maar niet iedereen. De Wit wil beginnen met de interessantste van het stel: Henk Staghouwer. Helaas kan het vele werk van De Wit in de prullenbak gegooid worden, want hij heeft even gemist dat Staghouwer inmiddels al is afgetreden... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Tex de Wit kan al zijn werk over Henk Staghouwer in de prullenbak gooien

In De Avondshow met Arjen Lubach werd donderdag uitgebreid voorbeschouwd op Prinsjesdag (dinsdag 20 september). Speciaal voor deze gelegenheid heeft Tex de Wit van de onderzoeksredactie een maand lang gewerkt aan een onderzoek naar alle leden van het kabinet. Hij heeft bijna iedereen kunnen achterhalen, maar niet iedereen. De Wit wil beginnen met de interessantste van het stel: Henk Staghouwer. Helaas kan het vele werk van De Wit in de prullenbak gegooid worden, want hij heeft even gemist dat Staghouwer inmiddels al is afgetreden...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's