Video: straat kleurt wit na 'meelexplosie’ bij bakkerij in Hoogerheide

Video: straat kleurt wit na 'meelexplosie’ bij bakkerij in Hoogerheide

Vrijdag 16 september 2022 om 16:40

Video: straat kleurt wit na 'meelexplosie’ bij <em>bakkerij</em> in Hoogerheide Opvallende beelden van een beveiligingscamera in Hoogerheide, Noord-Brabant. De straat kleurt wit door een explosie van meel bij een bakkerij. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: betogers gooien verf tegen ambassade vanwege Oeigoeren in Chinese concentratiekampen Bekijk deze video » Hart van Nederland: energiebedrijf Vattenfall heeft geen antwoorden voor wanhopige bakker Bekijk deze video » Hart van Nederland: Huifkar met dementerende ouderen rijdt greppel in (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Opvallende beelden van een beveiligingscamera in Hoogerheide, Noord-Brabant. De straat kleurt wit door een explosie van meel bij een bakkerij. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's