Arno Kantelberg onthult: "Jurk prinses Amalia is van ASOS en kost met korting €87,99"

Arno Kantelberg onthult: "Jurk prinses Amalia is van ASOS en kost met korting €87,99"

Woensdag 21 september 2022 om 09:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arno Kantelberg</em> onthult: &quot;Jurk prinses Amalia is van ASOS en kost met korting €87,99&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Arno Kantelberg vertelde dinsdag bij Jinek ontzettend onder de indruk te zijn van prinses Amalia op Prinsjesdag. Zij was volgens hem "het hoogtepunt" en zag er "magnifiek" uit. Ook de jurk viel bij Kantelberg in de smaak, want die zullen jongeren wel herkend hebben: hij is gewoon te koop bij modeketen ASOS en kost €107,99. Sterker nog, bij je eerste bestelling krijg je twintig procent korting en dus kun je de jurk al voor €87,99 in huis halen - hoewel die rekensom niet helemaal klopt. Hoe dan ook, Kantelberg laat zien dat Amalia écht een prinses van het gewone volk is. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arno Kantelberg onthult: "Jurk prinses Amalia is van ASOS en kost met korting €87,99"

Arno Kantelberg vertelde dinsdag bij Jinek ontzettend onder de indruk te zijn van prinses Amalia op Prinsjesdag. Zij was volgens hem "het hoogtepunt" en zag er "magnifiek" uit. Ook de jurk viel bij Kantelberg in de smaak, want die zullen jongeren wel herkend hebben: hij is gewoon te koop bij modeketen ASOS en kost €107,99. Sterker nog, bij je eerste bestelling krijg je twintig procent korting en dus kun je de jurk al voor €87,99 in huis halen - hoewel die rekensom niet helemaal klopt. Hoe dan ook, Kantelberg laat zien dat Amalia écht een prinses van het gewone volk is.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's