Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is tijd voor de vierde aflevering van de vijfdelige serie Rampvlucht. Deze dramaserie vertelt het verhaal van de vliegramp in de Bijlmer en de nasleep hiervan. Het onderzoek vordert steeds verder en er komen steeds meer belangrijke details boven tafel. Alle fragmenten uit deze uitzending Rampvlucht: ruzie Asha en Pierre over zoektocht naar waarheid over Bijlmerramp Bekijk deze video » SpanningenVincent, Asha en Pierre zijn moegestreden. De onderlinge spanningen in het team van onderzoekers lopen hoog op, terwijl geheime diensten hen op de hielen lijken te zitten. De zoektocht naar de originele vrachtbrieven brengt Vincent en Marijke naar Israël, waar ze ontdekken dat dit verhaal groter is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Over de serieDinsdag 4 oktober 2022 is het precies dertig jaar geleden dat een El-Al vliegtuig zich in twee Bijlmerflats boorde. Een van de meest controversiële vliegtuigrampen van de twintigste eeuw. Een ramp met grote impact en een jarenlange nasleep van verdriet, frustratie en ongehoorde bewoners. KRO-NCRV vertelt het verhaal van de ramp en de nasleep ervan in de serie Rampvlucht. Bekijk ook Bekijk de trailer van de nieuwe NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerdrama Bekijk deze video » Zien: NPO-serie Rampvlucht over de Bijlmerramp maakt grote indruk op acteurs Bekijk deze video »
Uitzending :
Rampvlucht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is tijd voor de vierde aflevering van de vijfdelige serie Rampvlucht. Deze dramaserie vertelt het verhaal van de vliegramp in de Bijlmer en de nasleep hiervan. Het onderzoek vordert steeds verder en er komen steeds meer belangrijke details boven tafel.

Spanningen
Vincent, Asha en Pierre zijn moegestreden. De onderlinge spanningen in het team van onderzoekers lopen hoog op, terwijl geheime diensten hen op de hielen lijken te zitten. De zoektocht naar de originele vrachtbrieven brengt Vincent en Marijke naar Israël, waar ze ontdekken dat dit verhaal groter is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.

Over de serie
Dinsdag 4 oktober 2022 is het precies dertig jaar geleden dat een El-Al vliegtuig zich in twee Bijlmerflats boorde. Een van de meest controversiële vliegtuigrampen van de twintigste eeuw. Een ramp met grote impact en een jarenlange nasleep van verdriet, frustratie en ongehoorde bewoners. KRO-NCRV vertelt het verhaal van de ramp en de nasleep ervan in de serie Rampvlucht.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV