Zien: blunder-compilatie Joe Biden zorgt voor grote hilariteit bij Vandaag Inside

Zien: blunder-compilatie Joe Biden zorgt voor grote hilariteit bij Vandaag Inside

Woensdag 5 oktober 2022 om 08:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: blunder-compilatie <em>Joe Biden</em> zorgt voor grote hilariteit bij <em>Vandaag Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De vele blunders van de Amerikaanse president Joe Biden (79) beginnen zo langzamerhand legendarisch te worden. De redactie van Vandaag Inside schroomt niet een pijnlijke compilatie te laten zien, waarin Biden niet zo goed uit de verf komt. Vooral Wilfred Genee en René van der Gijp liggen helemaal dubbel, maar Amerikadeskundige Raymond Mens probeert er nog serieus op in te gaan. Volgens hem hebben de Democraten liever een president die af en toe de weg kwijt is op het podium dan een president die de democratie overboord gooit. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De vele blunders van de Amerikaanse president Joe Biden (79) beginnen zo langzamerhand legendarisch te worden. De redactie van Vandaag Inside schroomt niet een pijnlijke compilatie te laten zien, waarin Biden niet zo goed uit de verf komt. Vooral Wilfred Genee en René van der Gijp liggen helemaal dubbel, maar Amerikadeskundige Raymond Mens probeert er nog serieus op in te gaan. Volgens hem hebben de Democraten liever een president die af en toe de weg kwijt is op het podium dan een president die de democratie overboord gooit.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's