Zien: Wilfred Genee pleegt bijna zelfmoord met een nietje

Zien: Wilfred Genee pleegt bijna zelfmoord met een nietje

Dinsdag 11 oktober 2022 om 09:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Wilfred Genee</em> pleegt bijna zelfmoord met een <em>nietje</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Na afloop van de uitzending van Vandaag Inside praat Wilfred Genee even na met voormalig inlichtingenman Pieter Cobelens. Daarbij veegt Genee iets te enthousiast met zijn hand langs zijn stapeltje papieren, waarmee hij zichzelf een bloedige wond toebrengt. Cobelens ziet het lachend aan: "Je probeert zelfmoord te plegen met een nietje, dat gaat niet lukken!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Na afloop van de uitzending van Vandaag Inside praat Wilfred Genee even na met voormalig inlichtingenman Pieter Cobelens. Daarbij veegt Genee iets te enthousiast met zijn hand langs zijn stapeltje papieren, waarmee hij zichzelf een bloedige wond toebrengt. Cobelens ziet het lachend aan: "Je probeert zelfmoord te plegen met een nietje, dat gaat niet lukken!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's