Twitter sloopt Glennis Grace bij Jinek: 'Crimineel die podium krijgt' & 'Walgelijk ordinair mens'

Twitter sloopt Glennis Grace bij Jinek: 'Crimineel die podium krijgt' & 'Walgelijk ordinair mens'

Woensdag 19 oktober 2022 om 09:42

Het nieuws dat Glennis Grace haar verhaal zou gaan doen bij Jinek kon vooraf al op veel kritiek rekenen en dat werd alleen maar erger, toen de geplaagde zangeres daadwerkelijk plaats nam aan tafel. De reacties op Twitter waren dan ook niet mild: 'Valse vrouw', 'Glendola heeft centen nodig, 'Als leugen een gezicht had' & 'Walgelijk ordinair mens' zijn zomaar een greep uit de vele reacties.

'Ik zou ook verhaal gaan halen'
Het was goed zoeken naar een positieve reactie op het verhaal van Grace maar enkelen begrijpen haar keuze om de confrontatie aan te gaan in de Jumbo toch wel: 'Ze zal beslist verkeerde keuzes hebben gemaakt, maar als mijn kind met een bebloed gezicht thuis zou komen van de supermarkt dan ging ik ook absoluut verhaal halen', zegt ene Adriana.

Een greep uit alle, vooral zeer negatieve, reacties op Glennis Grace bij Jinek zie je hieronder:










Twitter sloopt <em>Glennis Grace</em> bij Jinek: 'Crimineel die podium krijgt' &amp; 'Walgelijk ordinair mens' Het nieuws dat Glennis Grace haar verhaal zou gaan doen bij Jinek kon vooraf al op veel kritiek rekenen en dat werd alleen maar erger, toen de geplaagde zangeres daadwerkelijk plaats nam aan tafel. De reacties op Twitter waren dan ook niet mild: 'Valse vrouw', 'Glendola heeft centen nodig, 'Als leugen een gezicht had' & 'Walgelijk ordinair mens' zijn zomaar een greep uit de vele reacties. 'Ik zou ook verhaal gaan halen'Het was goed zoeken naar een positieve reactie op het verhaal van Grace maar enkelen begrijpen haar keuze om de confrontatie aan te gaan in de Jumbo toch wel: 'Ze zal beslist verkeerde keuzes hebben gemaakt, maar als mijn kind met een bebloed gezicht thuis zou komen van de supermarkt dan ging ik ook absoluut verhaal halen', zegt ene Adriana. Een greep uit alle, vooral zeer negatieve, reacties op Glennis Grace bij Jinek zie je hieronder: Je kunt ook de hele uitzending van Jinek met Glennis Grace terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Theatrale Glennis Grace verzucht in Jinek: 'Ik word gecanceld en mis mijn werk heel erg' Bekijk deze video » Shownieuws-tafel haalt uit naar Glennis Grace: 'ongeloofwaardig' en 'niet slim' Bekijk deze video » Glennis Grace gaf duw in gezicht Jumbo-medewerker: 'Ik kreeg een black-out' Bekijk deze video »
TV :
Twitter sloopt Glennis Grace bij Jinek: 'Crimineel die podium krijgt' & 'Walgelijk ordinair mens'

Je kunt ook de hele uitzending van Jinek met Glennis Grace terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's