Huilende ondernemers in Hart van Nederland: bakkerij sluit na ruim 30 jaar (video)

Huilende ondernemers in Hart van Nederland: bakkerij sluit na ruim 30 jaar (video)

Zaterdag 22 oktober 2022 om 13:02

Huilende ondernemers in <em>Hart van Nederland</em>: bakkerij sluit na ruim 30 jaar (video) Na drie decennia sluit bakkerij van Jack. Vanwege de stijgende energieprijzen zit er niets anders op: vandaag worden de laatste broden gebakken. Hart van Nederland was erbij. In bovenstaande video zie je hoe de werknemers van de bakkerij de laatste tompoucen maken en de deur sluiten. Gelukkig krijgen ze veel steun uit de buurt. 'Dat is hartverwarmend.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: snackbarhouder sluit deuren omdat hij te duurzaam is (video) Bekijk deze video » Video: politieagenten knallen tegen boom op weg naar inbraakmelding Bekijk deze video » Video: auto vliegt over de kop in Rotterdam, slachtoffers slaan op de vlucht Bekijk deze video »
Nieuws :

Na drie decennia sluit bakkerij van Jack. Vanwege de stijgende energieprijzen zit er niets anders op: vandaag worden de laatste broden gebakken. Hart van Nederland was erbij. In bovenstaande video zie je hoe de werknemers van de bakkerij de laatste tompoucen maken en de deur sluiten. Gelukkig krijgen ze veel steun uit de buurt. 'Dat is hartverwarmend.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's