Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Volle Zalen gaat presentator Cornald Maas op pad met operazangeres Tania Kross. Ze woonde lange tijd in Nederland, maar is inmiddels met echtgenoot en kinderen teruggekeerd naar Curaçao. GeschiedenisOp het eiland woont Kross samen met haar ouders in een huis. Maas reisde naar het Caribische eiland waar Kross aan een theaterconcert werkt. Hoe zijn haar persoonlijk leven en de bewogen geschiedenis van het eiland aan elkaar verbonden? Ze onthult aan Maas met welke missie ze is teruggekeerd naar het eiland. Over het programmaIn Volle Zalen biedt Cornald Maas een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld. Rondlopend in de coulissen, dicht op de huid van de makers, opent hij deuren die meestal gesloten blijven. In voorgaande seizoenen waren onder anderen Simone Kleinsma, Youp van 't Hek, Igone de Jongh, Herman Finkers en Herman van Veen te gast. Bekijk ook Eerste beelden nieuw seizoen Volle Zalen met o.a. Peter Pannekoek en Tania Kross Bekijk deze video » Op1 gemist? Tania Kross emotioneel in Volle Zalen bij bezoek aan Curaçao Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Volle Zalen gaat presentator Cornald Maas op pad met operazangeres Tania Kross. Ze woonde lange tijd in Nederland, maar is inmiddels met echtgenoot en kinderen teruggekeerd naar Curaçao.

Geschiedenis
Op het eiland woont Kross samen met haar ouders in een huis. Maas reisde naar het Caribische eiland waar Kross aan een theaterconcert werkt. Hoe zijn haar persoonlijk leven en de bewogen geschiedenis van het eiland aan elkaar verbonden? Ze onthult aan Maas met welke missie ze is teruggekeerd naar het eiland.

Over het programma
In Volle Zalen biedt Cornald Maas een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld. Rondlopend in de coulissen, dicht op de huid van de makers, opent hij deuren die meestal gesloten blijven. In voorgaande seizoenen waren onder anderen Simone Kleinsma, Youp van 't Hek, Igone de Jongh, Herman Finkers en Herman van Veen te gast.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV