RTL Boulevard: dit zijn dé outfits van Halloween (video)

RTL Boulevard: dit zijn dé outfits van Halloween (video)

Woensdag 26 oktober 2022 om 21:09

Halloween is een megagrote happening in landen als Amerika en Japan, maar ook hier in Nederland begint het spooky feest aan een enorme opmars. En net zoals het feest zelf, waaien ook de trends voor de looks op die party's over uit Amerika. De trend: het bloed doorlopen oog wil dit jaar: glamour, want Halloween is ook een beetje sexy.

Volgens Leco van Zadelhof ga je veel Harley Quinn (The Suicide Squad) en seriemoordernaar Jeffrey Dahmer zien dit Halloween-weekend.

"Heb je niet de tijd of zin om hele heftige sminck te gebruiken. Dan maak je je gezicht heel wit met consealer en maak je de plekken die je normaal wil oplichten, juist donker", aldus Leco.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

<em>RTL Boulevard</em>: dit zijn dé outfits van Halloween (video) Halloween is een megagrote happening in landen als Amerika en Japan, maar ook hier in Nederland begint het spooky feest aan een enorme opmars. En net zoals het feest zelf, waaien ook de trends voor de looks op die party's over uit Amerika. De trend: het bloed doorlopen oog wil dit jaar: glamour, want Halloween is ook een beetje sexy. Volgens Leco van Zadelhof ga je veel Harley Quinn (The Suicide Squad) en seriemoordernaar Jeffrey Dahmer zien dit Halloween-weekend. "Heb je niet de tijd of zin om hele heftige sminck te gebruiken. Dan maak je je gezicht heel wit met consealer en maak je de plekken die je normaal wil oplichten, juist donker", aldus Leco. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Miljuschka Witzenhausen verklapt plannen van Karsu: 'Komt met dik programma!' (video) Bekijk deze video » Klimaatactivist Jelle glibbert van de tafel maar is blij met de aandacht (video) Bekijk deze video » Glennis Grace left the building en dit is haar slotwoord (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: dit zijn dé outfits van Halloween (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's