Zien: Beau van Erven Dorens maakt klimaatactivist Jelle belachelijk, 'blijf lekker plakken!'

Zien: Beau van Erven Dorens maakt klimaatactivist Jelle belachelijk, 'blijf lekker plakken!'

Donderdag 27 oktober 2022 om 09:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Beau van Erven Dorens</em> maakt klimaatactivist Jelle belachelijk, 'blijf lekker plakken!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Woensdagavond mocht Beau van Erven Dorens opnieuw Jinek presenteren vanwege de coronabesmetting van Eva Jinek. In de aankondiging kon Van Erven Dorens het niet nalaten om klimaatactivist Jelle de Graaf, die zich dinsdag vastlijmde aan zijn talkshowtafel, nog even belachelijk te maken. We zien de presentator namelijk midden op tafel zitten, met zijn handen plat op het blad. Hij hoopt de kijker aan zich te binden: "Blijf lekker plakken!" Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Beau van Erven Dorens maakt klimaatactivist Jelle belachelijk, 'blijf lekker plakken!'

Woensdagavond mocht Beau van Erven Dorens opnieuw Jinek presenteren vanwege de coronabesmetting van Eva Jinek. In de aankondiging kon Van Erven Dorens het niet nalaten om klimaatactivist Jelle de Graaf, die zich dinsdag vastlijmde aan zijn talkshowtafel, nog even belachelijk te maken. We zien de presentator namelijk midden op tafel zitten, met zijn handen plat op het blad. Hij hoopt de kijker aan zich te binden: "Blijf lekker plakken!"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's