Renze Klamer was niet bang om mogelijk pijnlijke details over Jan Smit te vertellen in zijn talkshow. Zondagavond haalde Klamer herinneringen op aan het programma De IJzersterkste, waarin BN'ers probeerden de schaatsen. Ook Smit deed mee en Klamer was getuige van een intiem, maar heftig incident in de kleedkamer: "De grote Jan Smit begon voor mijn neus te huilen!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow

'Niet normaal'
Hoewel het erg persoonlijke informatie is, lijkt Smit het goed op te vatten. Hij geeft toe dat zijn deelname aan De IJzersterkste - waarvoor hij veel moest afvallen en constant de beste wilde zijn - het laatste zetje richting zijn burn-out was. Het was een optelsom van de enorme druk die zich jarenlang opbouwde; zo vertelt Smit dat hij 'over de zeik' was als een album niet meteen op 1 binnenkwam, omdat bijvoorbeeld Madonna net een nieuwe plaat uit had. "Maar dat is natuurlijk niet normaal, als je zo denkt," aldus de Volendamse zanger.

Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.