HLF8: Wendy van Dijk vertelt over eerste date met man Erland

HLF8: Wendy van Dijk vertelt over eerste date met man Erland

Woensdag 2 november 2022 om 21:33

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

HLF8: <em>Wendy van Dijk</em> vertelt over eerste date met man <em>Erland</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Liedje op het eerste gezicht begint zaterdag en dat zorgt ervoor dat de gasten aan tafel bij HLF8 heel nieuwsgierig worden naar het liefdesverhaal van een van de presentatrices. Hoe zijn Wendy van Dijk en Erland namelijk samengekomen? En hoe zag hun eerste date eruit? Het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Liedje op het eerste gezicht begint zaterdag en dat zorgt ervoor dat de gasten aan tafel bij HLF8 heel nieuwsgierig worden naar het liefdesverhaal van een van de presentatrices. Hoe zijn Wendy van Dijk en Erland namelijk samengekomen? En hoe zag hun eerste date eruit?

Het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's