Pernille La Lau kan leven zonder Koffietijd niet voorstellen, blij met alle reacties

Pernille La Lau kan leven zonder Koffietijd niet voorstellen, blij met alle reacties

Donderdag 3 november 2022 om 11:58

Dinsdag is bekendgemaakt dat Koffietijd van de buis verdwijnt. Dit nieuws komt hard aan bij presentatrices Quinty Trustfull en Loretta Schrijver, en ook Pernille La Lau baalt enorm van het einde van de ochtendshow. Pernille kan zich dan ook geen leven zonder Koffietijd voorstellen, en ze wil alle kijkers bedanken voor alle hartverwarmende reacties. “Het is zo fijn om al deze berichten van jullie te ontvangen, ook van alle artiesten in Nederland en iedereen die bij ons betrokken is, dat doen ons waanzinnig veel goed.”

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Pernille La Lau kan leven zonder <em>Koffietijd</em> niet voorstellen, blij met alle reacties Dinsdag is bekendgemaakt dat Koffietijd van de buis verdwijnt. Dit nieuws komt hard aan bij presentatrices Quinty Trustfull en Loretta Schrijver, en ook Pernille La Lau baalt enorm van het einde van de ochtendshow. Pernille kan zich dan ook geen leven zonder Koffietijd voorstellen, en ze wil alle kijkers bedanken voor alle hartverwarmende reacties. “Het is zo fijn om al deze berichten van jullie te ontvangen, ook van alle artiesten in Nederland en iedereen die bij ons betrokken is, dat doen ons waanzinnig veel goed.” Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Vivian Slingerland over stop Koffietijd: 'Het is gewoon KUT' (video) Bekijk deze video » Quinty Trustfull emtioneel door stoppen Koffietijd: "Ik schoot vol" (video) Bekijk deze video »
TV :
Pernille La Lau kan leven zonder Koffietijd niet voorstellen, blij met alle reacties

Actuele video's

Meer actuele video's