RTL Boulevard: Amerika in shock na overlijden Aaron Carter

RTL Boulevard: Amerika in shock na overlijden Aaron Carter

Sunday 6 November 2022 om 20:10

Amerika werd gisteravond opgeschrikt door het nieuws dat Aaron Carter is overleden. Aaron, het broertje van Backstreet Boy Nick Carter, was als kind al een bekende popster. Entertainmentdeskundige Eric de Munck bespreekt in RTL Boulevard het leven en het tragisch einde van de rapper. Carters privéleven stond de laatste jaren vooral in het teken van psychische problemen, drugsverslavingen en aanvaringen met de politie.

Geruchten
Amerikaverslaggever Michiel Vos, Verenigde-Statencorrespondent vertelt hoe het nieuws in Amerika is gevallen. Het is nog niet officieel bevestigd dat Aaron dood in een badkuip is gevonden. Helaas gaat de berichtgeving over deze trieste zaak volgens Vos zoals men kan verwachten in Amerika want er doen inmiddels complottheorieën over Kanye West de ronde.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: Amerika in shock na overlijden <em>Aaron Carter</em> Amerika werd gisteravond opgeschrikt door het nieuws dat Aaron Carter is overleden. Aaron, het broertje van Backstreet Boy Nick Carter, was als kind al een bekende popster. Entertainmentdeskundige Eric de Munck bespreekt in RTL Boulevard het leven en het tragisch einde van de rapper. Carters privéleven stond de laatste jaren vooral in het teken van psychische problemen, drugsverslavingen en aanvaringen met de politie. GeruchtenAmerikaverslaggever Michiel Vos, Verenigde-Statencorrespondent vertelt hoe het nieuws in Amerika is gevallen. Het is nog niet officieel bevestigd dat Aaron dood in een badkuip is gevonden. Helaas gaat de berichtgeving over deze trieste zaak volgens Vos zoals men kan verwachten in Amerika want er doen inmiddels complottheorieën over Kanye West de ronde. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Amerika in shock na overlijden Aaron Carter

Actuele video's

Meer actuele video's