Bekijk: volledig terecht, Goldband grote winnaar Best Dutch Act bij MTV EMA

Bekijk: volledig terecht, Goldband grote winnaar Best Dutch Act bij MTV EMA

Donderdag 10 november 2022 om 19:35

Op 13 november is het weer tijd voor het grote muziekevent: de MTV EMA's. Ook dit jaar wordt er weer een award uitgereikt voor de Best Dutch Act. Luuk Ikink windt er geen doekjes om, de winnaar is Goldband. De drie mannen namen het op tegen Rondé, Antoon, Frenna en Yade Lauren. Aran Bade: "Echt leuke gasten en ze zijn live heel goed, volledig terecht."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk: volledig terecht, <em>Goldband</em> grote winnaar Best Dutch Act bij MTV EMA Op 13 november is het weer tijd voor het grote muziekevent: de MTV EMA's. Ook dit jaar wordt er weer een award uitgereikt voor de Best Dutch Act. Luuk Ikink windt er geen doekjes om, de winnaar is Goldband. De drie mannen namen het op tegen Rondé, Antoon, Frenna en Yade Lauren. Aran Bade: "Echt leuke gasten en ze zijn live heel goed, volledig terecht." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zie: Karel en Maan hun eerste kindje, Stiekem bij 538 Bekijk deze video » Videoclip: Maan & Goldband - Stiekem Bekijk deze video » Zien: Maan en Goldband zingen Stiekem live bij Radio 538 Bekijk deze video »
TV :
Bekijk: volledig terecht, Goldband grote winnaar Best Dutch Act bij MTV EMA

Actuele video's

Meer actuele video's