Niels is in Expeditie Robinson ruim 8 kilo afgevallen: ‘Echt fucking veel man’

Niels is in Expeditie Robinson ruim 8 kilo afgevallen: ‘Echt fucking veel man’

Niels Oosthoek heeft 27 dagen in Expeditie Robinson gezeten, en als hij het tropische eiland heeft verlaten mag hij gelijk op de weegschaal. De Youtuber ontdekt dat hij ondanks dat hij de avond ervoor nog flink heeft ‘gebunkerd’, behoorlijk wat kilo’s is kwijtgeraakt. Hij is ruim 8 kilo lichter dan voor de start van Expeditie Robinson. “Echt fucking veel man.”

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Niels is in <em>Expeditie Robinson</em> ruim 8 kilo afgevallen: ‘Echt fucking veel man’ Niels Oosthoek heeft 27 dagen in Expeditie Robinson gezeten, en als hij het tropische eiland heeft verlaten mag hij gelijk op de weegschaal. De Youtuber ontdekt dat hij ondanks dat hij de avond ervoor nog flink heeft ‘gebunkerd’, behoorlijk wat kilo’s is kwijtgeraakt. Hij is ruim 8 kilo lichter dan voor de start van Expeditie Robinson. “Echt fucking veel man.” Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Expeditie Robinson: exit Niels Oosthoek leidt tot dikke tranen bij Thijs Boermans Bekijk deze video » Zoontje Niels Oosthoek herkende hem niet na Expeditie: "Zat een beetje vreemd te kijken" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV