Lang Leve de Liefde: Petra wil geen man zoals Melvin, die bevestiging nodig heeft

Lang Leve de Liefde: Petra wil geen man zoals Melvin, die bevestiging nodig heeft

Woensdag 23 november 2022 om 11:31

Melvin heeft altijd bevestiging nodig vertelt hij aan zijn date Petra, die daar totaal niet op valt: 'Om heel eerlijk te zijn heb ik liever niet een partner die constant bevestiging nodig heeft', laat ze hem weten.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Petra</em> wil geen man zoals Melvin, die bevestiging nodig heeft Melvin heeft altijd bevestiging nodig vertelt hij aan zijn date Petra, die daar totaal niet op valt: 'Om heel eerlijk te zijn heb ik liever niet een partner die constant bevestiging nodig heeft', laat ze hem weten. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Ik ga helemaal blozen hierzo' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Peter haalt lichaamsbeweging in van afgelopen 30 jaar (video) Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Lana en Hidde zijn geen 'normale' burgers. Wordt het een stel? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's