Lang Leve De Liefde: Lana en Hidde zijn geen 'normale' burgers. Wordt het een stel?

Lang Leve De Liefde: Lana en Hidde zijn geen 'normale' burgers. Wordt het een stel?

Twee zielen, een gedachte. Is dat wat Lana en Hidde zijn? In ieder geval delen ze de overtuiging dat je geen schooldiploma hoeft te hebben om succesvol te zijn. Beide zijn namelijk gestopt met studeren. "Ik ben geen normale burger," vertelt Lana. "Makes two of us," beaamt Hidde. Hoe ver gaan de overeenkomsten?

Bekijk hieronder de video.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Lana en Hidde zijn geen 'normale' burgers. Wordt het een stel? Twee zielen, een gedachte. Is dat wat Lana en Hidde zijn? In ieder geval delen ze de overtuiging dat je geen schooldiploma hoeft te hebben om succesvol te zijn. Beide zijn namelijk gestopt met studeren. "Ik ben geen normale burger," vertelt Lana. "Makes two of us," beaamt Hidde. Hoe ver gaan de overeenkomsten? Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Jana stuurt mening over Zino in codetaal naar vriendinnen Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Ik ga helemaal blozen hierzo' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Peter haalt lichaamsbeweging in van afgelopen 30 jaar (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV