Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje, alweer de zevende van dit seizoen, krijgen de bekende hobbyfotografen opnieuw een paar bijzondere opdrachten. Zo mogen ze deze week aan de slag bij een memorabel concert. Alle fragmenten uit deze uitzending Het Perfecte Plaatje: Linda Hakeboom ziek bij opdracht, wordt ze naar huis gestuurd? Bekijk deze video » KensingtonDe fotografen staan deze week front row bij het afscheidsconcert van Kensington in de oude bezetting. Als echte concertfotografen moeten zij dit speciale moment in één beeld zien te vangen. Dit alles onder de bezielende begeleiding van de huisfotograaf van de band, Bart van Heemskerk. Ook storten ze zich op de wereld van insecten. De uitdaging is om de kleine wereld groot te maken. Over dit seizoenOok dit seizoen van Het Perfecte Plaatje begon weer met tien bekende Nederlanders. Inmiddels zijn er nog vijf over, want achtereenvolgens vielen Inge Ipenburg, Bente Fokkens, Edwin Jonker, Najib Amhali en Maik de Boer af. De kandidaten die nog mogen hopen op de eindzege zijn Tina de Bruin, Linda Hakeboom, Geraldine Kemper, Trijntje Oosterhuis en Filemon Wesselink. Bekijk ook Laatste kans zorgt voor stress bij afvaller Maik de Boer (Het Perfecte Plaatje) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van de zesde aflevering Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 23 November 2022 om 22:00

In een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje, alweer de zevende van dit seizoen, krijgen de bekende hobbyfotografen opnieuw een paar bijzondere opdrachten. Zo mogen ze deze week aan de slag bij een memorabel concert.

Kensington
De fotografen staan deze week front row bij het afscheidsconcert van Kensington in de oude bezetting. Als echte concertfotografen moeten zij dit speciale moment in één beeld zien te vangen. Dit alles onder de bezielende begeleiding van de huisfotograaf van de band, Bart van Heemskerk. Ook storten ze zich op de wereld van insecten. De uitdaging is om de kleine wereld groot te maken.

Over dit seizoen
Ook dit seizoen van Het Perfecte Plaatje begon weer met tien bekende Nederlanders. Inmiddels zijn er nog vijf over, want achtereenvolgens vielen Inge Ipenburg, Bente Fokkens, Edwin Jonker, Najib Amhali en Maik de Boer af. De kandidaten die nog mogen hopen op de eindzege zijn Tina de Bruin, Linda Hakeboom, Geraldine Kemper, Trijntje Oosterhuis en Filemon Wesselink.

Actuele video's

Meer actuele video's