NOS WK Voetbal: Brazilië - Servië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Brazilië - Servië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Brazilië - Servië eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Brazilië - Servië in Groep G van het WK voetbal in Qatar. Brazilië reist als één van de absolute topfavorieten af naar het eindtoernooi. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. SupersterrenHet Braziliaanse elftal barst van de supersterren. Van doelmannen Alisson en Ederson via verdedigers als Marquinhos en Thiago Silva langs middenvelders Casemiro en Fabinho naar de fabelachtige aanval, met onder anderen Antony, Gabriel Jesus, Gabriel Martinelli, Neymar, Raphinha en Vinícius Júnior: Brazilië kent vele wapens. De eerste horde is echter meteen een lastige. Dusan TadicServië is een taaie ploeg met een fenomenale aanval, maar daarachter is de kwaliteit nog onzeker. Voorin maken Dusan Tadic, Luka Jovic en Aleksandar Mitrovic de dienst uit. De rest van het team is iets minder sterk, maar nog altijd beschikt Servië over een ploeg om rekening mee te houden. Met hun inzet kunnen ze het Brazilië zomaar eens heel erg lastig gaan maken. Is er een stunt in de maak? Bekijk ook Wesley Sneijder opnieuw kritisch op Dusan Tadic: "Begint gênant te worden" Bekijk deze video » Wim Kieft in Veronica Offside over Ajax: "Tadic en Blind maken je elftal kwetsbaar" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Thursday 24 November 2022 om 20:51

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Brazilië - Servië in Groep G van het WK voetbal in Qatar. Brazilië reist als één van de absolute topfavorieten af naar het eindtoernooi. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Supersterren
Het Braziliaanse elftal barst van de supersterren. Van doelmannen Alisson en Ederson via verdedigers als Marquinhos en Thiago Silva langs middenvelders Casemiro en Fabinho naar de fabelachtige aanval, met onder anderen Antony, Gabriel Jesus, Gabriel Martinelli, Neymar, Raphinha en Vinícius Júnior: Brazilië kent vele wapens. De eerste horde is echter meteen een lastige.

Dusan Tadic
Servië is een taaie ploeg met een fenomenale aanval, maar daarachter is de kwaliteit nog onzeker. Voorin maken Dusan Tadic, Luka Jovic en Aleksandar Mitrovic de dienst uit. De rest van het team is iets minder sterk, maar nog altijd beschikt Servië over een ploeg om rekening mee te houden. Met hun inzet kunnen ze het Brazilië zomaar eens heel erg lastig gaan maken. Is er een stunt in de maak?

Actuele video's

Meer actuele video's