Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Nu het seizoen van Chateau Meiland is afgelopen - met de prachtige bruiloft van Maxime en Leroy als passende finale - pakken Peter Gillis en zijn gezin het stokje weer over. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf vanavond te zien op SBS6. Alle fragmenten uit deze uitzending Familie Gillis: massa is kassa: Peter eet chocoladecadeaus voor zijn personeel op Bekijk deze video » Bijzondere Sint en Piet bij Familie Gillis: 'Mark zit vast in de schoorsteen' (video) Bekijk deze video » Vakantieparken en mishandelingDit is alweer het negende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa, waarin we vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn gezin volgen. Gillis werd miljonair met zijn vakantieparken, maar kritiek is niet van de lucht: de accomodaties zouden in abominabele staat verkeren en Peter werd door 'zijn' Nicol ook nog eens beschuldigd van mishandeling. SinterklaasIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zit het vakantieseizoen erop en Peter zwaait samen met een bijzondere parkmascotte de laatste gasten uit. Er is echter geen tijd om uit te rusten, want ook de familie Gillis viert Sinterklaas. Peter zet de hele familie aan het werk om een feest te organiseren voor het personeel. Nicol zorgt voor de cadeaus en zoontjes Ruud en Mark moeten opdraven als Sint en Piet. Bekijk ook Zien! Nieuwe Gillis merchandise (Familie Gillis: massa is kassa) Bekijk deze video » Peter Gillis vertelt hoe het gaat: "Ondernemertje pesten" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Nu het seizoen van Chateau Meiland is afgelopen - met de prachtige bruiloft van Maxime en Leroy als passende finale - pakken Peter Gillis en zijn gezin het stokje weer over. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf vanavond te zien op SBS6.

Vakantieparken en mishandeling
Dit is alweer het negende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa, waarin we vakantieparkenmagnaat Peter Gillis en zijn gezin volgen. Gillis werd miljonair met zijn vakantieparken, maar kritiek is niet van de lucht: de accomodaties zouden in abominabele staat verkeren en Peter werd door 'zijn' Nicol ook nog eens beschuldigd van mishandeling.

Sinterklaas
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zit het vakantieseizoen erop en Peter zwaait samen met een bijzondere parkmascotte de laatste gasten uit. Er is echter geen tijd om uit te rusten, want ook de familie Gillis viert Sinterklaas. Peter zet de hele familie aan het werk om een feest te organiseren voor het personeel. Nicol zorgt voor de cadeaus en zoontjes Ruud en Mark moeten opdraven als Sint en Piet.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV