Niek Roozen in tranen door belletje met vader: 'Ik heb elke dag aan je gedacht'

Niek Roozen in tranen door belletje met vader: 'Ik heb elke dag aan je gedacht'

Donderdag 15 december 2022 om 14:11

Niek Roozen heeft zijn familie ontzettend gemist tijdens zijn verblijf op 'Expeditie Robinson'. Hij is dan ook in tranen als hij zijn vader belt. "Ik heb je echt heel erg gemist, ik heb elke dag aan je gedacht en ik heb me gerealiseerd dat ik heel veel van jou houd."

Bekijk hieronder de video.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

<em>Niek Roozen</em> in tranen door belletje met vader: 'Ik heb elke dag aan je gedacht' Niek Roozen heeft zijn familie ontzettend gemist tijdens zijn verblijf op 'Expeditie Robinson'. Hij is dan ook in tranen als hij zijn vader belt. "Ik heb je echt heel erg gemist, ik heb elke dag aan je gedacht en ik heb me gerealiseerd dat ik heel veel van jou houd." Bekijk hieronder de video. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Overlijden vader van Niek Roozen overviel hem vlak na Expeditie Robinson (video) Bekijk deze video » Zie: Harry Piekema in shock: 'Ik ben 12 kilo kwijt' Expeditie Robinson Bekijk deze video » Dzifa Kusenuh: 'Mijn bil is helemaal weg' Expeditie Robinson Bekijk deze video »
TV :
Niek Roozen in tranen door belletje met vader: 'Ik heb elke dag aan je gedacht'

Actuele video's

Meer actuele video's