Dzifa Kusenuh: 'Mijn bil is helemaal weg' Expeditie Robinson

Dzifa Kusenuh: 'Mijn bil is helemaal weg' Expeditie Robinson

Woensdag 14 december 2022 om 17:52

Ze heeft álles gegeven, maar helaas heeft Dzifa Kusenuh geen plek weten te bemachtigen in de grote finale van 'Expeditie Robinson'. Toch heeft ze het bijna tot het einde vol weten te houden en daar is haar familie maar wat trots op! Net als andere afvallers schrikt Dzifa van haar gewicht en uiterlijk. "Oh nee mijn bil is helemaal weg, dat vind ik wel jammer."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

<em>Dzifa Kusenuh</em>: 'Mijn bil is helemaal weg' <em>Expeditie Robinson</em> Ze heeft álles gegeven, maar helaas heeft Dzifa Kusenuh geen plek weten te bemachtigen in de grote finale van 'Expeditie Robinson'. Toch heeft ze het bijna tot het einde vol weten te houden en daar is haar familie maar wat trots op! Net als andere afvallers schrikt Dzifa van haar gewicht en uiterlijk. "Oh nee mijn bil is helemaal weg, dat vind ik wel jammer." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Maandag is de halve finale van Expeditie Robinson: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Overlijden vader van Niek Roozen overviel hem vlak na Expeditie Robinson (video) Bekijk deze video » Zie: Harry Piekema in shock: 'Ik ben 12 kilo kwijt' Expeditie Robinson Bekijk deze video »
TV :
Dzifa Kusenuh: 'Mijn bil is helemaal weg' Expeditie Robinson

Actuele video's

Meer actuele video's