Finale van Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Finale van Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending We zitten al op dag 35 van de Expeditie en het is dan ook echt tijd voor de laatste dag: de finale. Eén van de drie overgebleven Expeditieleden gaat de laatste proef winnen en zichzelf dopen tot winnaar van de 2022-editie van Expeditie Robinson. Alle fragmenten uit deze uitzending Expeditie Robinson: Dennis, London en Ferry maken zich op voor de grote finale Bekijk deze video » FinalistenDe drie finalisten van Expeditie Robinson zijn weerman Dennis Wilt, chef-kok London Loy en langeafstandszwemmer Ferry Weertman. Niek Roozen en Dzifa Kusenuh vielen op het laatste moment alsnog af. 'Hoe gek is dat?'In de halve finale werd de eerste proef gewonnen door Ferry, die dus direct doorging naar de finale. London won de tweede proef en was daar erg blij mee: 'de finale, hoe gek is dat?' Dennis en Niek stonden tegenover elkaar in de finaleproef en de weerman won deze. Bekijk ook Dzifa Kusenuh: 'Mijn bil is helemaal weg' Expeditie Robinson Bekijk deze video » Niek Roozen in tranen door belletje met vader: 'Ik heb elke dag aan je gedacht' Bekijk deze video »
Uitzending :
Finale van Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

We zitten al op dag 35 van de Expeditie en het is dan ook echt tijd voor de laatste dag: de finale. Eén van de drie overgebleven Expeditieleden gaat de laatste proef winnen en zichzelf dopen tot winnaar van de 2022-editie van Expeditie Robinson.

Finalisten
De drie finalisten van Expeditie Robinson zijn weerman Dennis Wilt, chef-kok London Loy en langeafstandszwemmer Ferry Weertman. Niek Roozen en Dzifa Kusenuh vielen op het laatste moment alsnog af.

'Hoe gek is dat?'
In de halve finale werd de eerste proef gewonnen door Ferry, die dus direct doorging naar de finale. London won de tweede proef en was daar erg blij mee: 'de finale, hoe gek is dat?' Dennis en Niek stonden tegenover elkaar in de finaleproef en de weerman won deze.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Expeditie Robinson

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV