Zien: Koning Charles geeft eerste kersttoespraak in George's Chapel (video)

Zien: Koning Charles geeft eerste kersttoespraak in George's Chapel (video)

Zondag 25 december 2022 om 16:02

Koning Charles heeft in zijn allereerste kersttoespraak aan het Engelse volk uiteraard veel aandacht gehad voor het overlijden van zijn moeder, Koningin Elizabeth II. Hij las zijn speech voor in George's Chapel, waar Elizabeth en haar man liggen begraven. Hij heeft ook aandacht voor de goede doelen, kerken, moskeeën, tempels en synagoges van het land, die hij prijst om het brengen van de kerstgedachte: 'heb je naasten lief als jezelf.'

Zien: <em>Koning Charles</em> geeft eerste kersttoespraak in George's Chapel (video) Koning Charles heeft in zijn allereerste kersttoespraak aan het Engelse volk uiteraard veel aandacht gehad voor het overlijden van zijn moeder, Koningin Elizabeth II. Hij las zijn speech voor in George's Chapel, waar Elizabeth en haar man liggen begraven. Hij heeft ook aandacht voor de goede doelen, kerken, moskeeën, tempels en synagoges van het land, die hij prijst om het brengen van de kerstgedachte: 'heb je naasten lief als jezelf.' Bekijk de speech van Koning Charles van Engeland hierboven. Je kunt ook de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: koning Charles en koningin Camilla bekogeld met eieren Bekijk deze video » Jeroen Snel onder de indruk van koning Charles: 'Heeft er plezier in' (video) Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Koning Charles geeft eerste kersttoespraak in George's Chapel (video)

Bekijk de speech van Koning Charles van Engeland hierboven. Je kunt ook de kersttoespraak van Koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's