Jack van Gelder afwezig bij HLF8: 'Hij heeft besloten even rust te nemen' (video)

Jack van Gelder afwezig bij HLF8: 'Hij heeft besloten even rust te nemen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 13 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Jack van Gelder is vandaag afwezig bij HLF8 omdat hij even rust wil nemen. Dat meldde presentatrice Hélène Hendriks maandagavond aan het begin van de uitzending.

Jack van Gelder afwezig bij <em>HLF8</em>: 'Hij heeft besloten even rust te nemen' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 13 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Jack van Gelder is vandaag afwezig bij HLF8 omdat hij even rust wil nemen. Dat meldde presentatrice Hélène Hendriks maandagavond aan het begin van de uitzending. Volkskrant-artikelDit weekend publiceerde de Volkskrant een artikel over grensoverschrijdend en intimiderend gedrag op de redactie van NOS Sport. Er zou al jaren een giftige werksfeer zijn, waarin seksuele intimidatie, racisme, wegpesten en haantjesgedrag aan de orde van de dag waren. Jack van Gelder komt ook voor in het stuk, maar deed vorige week de zaak af als een 'misplaatste grap'. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Johnny de Mol reageert op stoppen HLF8: 'Grote verslagenheid bij de redactie' (video) Bekijk deze video » HLF8: Johnny de Mol verklapt salaris na vraag Noa Vahle (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Volkskrant-artikel
Dit weekend publiceerde de Volkskrant een artikel over grensoverschrijdend en intimiderend gedrag op de redactie van NOS Sport. Er zou al jaren een giftige werksfeer zijn, waarin seksuele intimidatie, racisme, wegpesten en haantjesgedrag aan de orde van de dag waren. Jack van Gelder komt ook voor in het stuk, maar deed vorige week de zaak af als een 'misplaatste grap'.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV