Zie: Fleur in Lang Leve De Liefde: 'Jouw uiterlijk past niet echt bij mij'

Zie: Fleur in Lang Leve De Liefde: 'Jouw uiterlijk past niet echt bij mij'

Daan en Fleur hebben een leuke klik als vrienden, maar of er ook een romantische klik bijzit blijft nog even de vraag. Fleur vindt Daan zijn innerlijk helemaal perfect, maar zijn uiterlijk roepen twijfels bij haar op. Voor Daan is dit hetzelfde. Is deze date nog te redden?

Bekijk hieronder de video.

Zie: Fleur in <em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Jouw uiterlijk past niet echt bij mij' Daan en Fleur hebben een leuke klik als vrienden, maar of er ook een romantische klik bijzit blijft nog even de vraag. Fleur vindt Daan zijn innerlijk helemaal perfect, maar zijn uiterlijk roepen twijfels bij haar op. Voor Daan is dit hetzelfde. Is deze date nog te redden? Bekijk hieronder de video. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Linda bitcht in Lang Leve de Liefde: 'Jij weet toch niet wat ik belangrijk vind!?' Bekijk deze video » LLDL: Linda wil 'landen bij zichzelf' en alleen slapen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Margreets familie krijgt geen cent Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV