Eurovision in concert: Gaan Dion en Mia weer vals zingen?

Eurovision in concert: Gaan Dion en Mia weer vals zingen?

Zaterdag 15 april 2023 om 18:14

Zien: Songfestivalduo zingt vals tijdens eerste live optreden in Madrid

Vanavond is Eurovision in concert in het AFAS live in Amsterdam. Duizenden Songfestival fans staan te popelen om hun favorieten van deze editie te zien. Terwijl iedereen geniet van de eerste voorproefjes voor de inzendingen van dit jaar lijken de Nederlanders maar een zorg te hebben, kunnen Dion en Mia wel goed zingen?

Madrid
Het veel besproken eerste liveoptreden van ons Songfestivalduo in Madrid werd niet goed ontvangen. Door de vaak genoemde 'technische storingen' klonken Dion en Mia erg vals waardoor ze erg veel commentaar ontvingen. Vanavond tijdens het Eurovision in concert evenement kunnen ze het land en de vele wereldwijde fans laten zien wat ze echt kunnen, maar de vraag blijft, kunnen Dion en Mia wel een goed optreden geven?

Loreen
Vrijdagavond in Beau liet favoriet en oud-winnaar Loreen zien hoe het wel moet. De Euphoria zangeres klonk nog altijd buitengewoon goed tijdens de vertoning van haar nieuwe Songfestival hit 'tattoo'. Opnieuw bewijst Loreen waarom ze een van de favorieten is bij de bookmakers. De Nederlandse inzending zou nog wat tips kunnen vragen bij de ongekroonde koningin van het Eurovisie songfestival.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eurovision in concert:</em> Gaan <em>Dion en Mia</em> weer vals zingen? Zien: Songfestivalduo zingt vals tijdens eerste live optreden in Madrid Vanavond is Eurovision in concert in het AFAS live in Amsterdam. Duizenden Songfestival fans staan te popelen om hun favorieten van deze editie te zien. Terwijl iedereen geniet van de eerste voorproefjes voor de inzendingen van dit jaar lijken de Nederlanders maar een zorg te hebben, kunnen Dion en Mia wel goed zingen? MadridHet veel besproken eerste liveoptreden van ons Songfestivalduo in Madrid werd niet goed ontvangen. Door de vaak genoemde 'technische storingen' klonken Dion en Mia erg vals waardoor ze erg veel commentaar ontvingen. Vanavond tijdens het Eurovision in concert evenement kunnen ze het land en de vele wereldwijde fans laten zien wat ze echt kunnen, maar de vraag blijft, kunnen Dion en Mia wel een goed optreden geven? LoreenVrijdagavond in Beau liet favoriet en oud-winnaar Loreen zien hoe het wel moet. De Euphoria zangeres klonk nog altijd buitengewoon goed tijdens de vertoning van haar nieuwe Songfestival hit 'tattoo'. Opnieuw bewijst Loreen waarom ze een van de favorieten is bij de bookmakers. De Nederlandse inzending zou nog wat tips kunnen vragen bij de ongekroonde koningin van het Eurovisie songfestival. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Eurovisie Songfestival onthult pauze-acts, waaronder Rita Ora en Rebecca Ferguson (video) Bekijk deze video » Joan Franka in shock na lieve reacties op heftig verhaal in Better Than Ever Bekijk deze video » Maurice Wijnen over optreden Dion Cooper & Mia Nicolai: ‘Heel erg vals, missen ervaring’ Bekijk deze video » Zie: Aran Bade geschokt over sneu verhaal van Joan Franka rondom Songfestival-hel Bekijk deze video »
Entertainment :

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's