Job Knoester in VI over Gordons relatiebreuk: "Ik denk dat het nooit echt was" (In de Wandelgangen)

Job Knoester in VI over Gordons relatiebreuk: "Ik denk dat het nooit echt was" (In de Wandelgangen)

Woensdag 19 april 2023 om 11:46

In de Wandelgangen van VI komt Wilfred Genee na de uitzending terug op het feit dat Job Knoester, op zijn leeftijd nog een zoontje van twee heeft. Maar niet voordat ze samen met Sam Hagens Gordons relatiebreuk bespreken. "Ik denk dat het nooit echt was", aldus Knoester. Wilfred kan het nauwelijks geloven dat Gordons aangekondigde huwelijk geregisseerd zou zijn.

Benieuwd naar dit gesprek? Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder.

<em>Job Knoester</em> in <em>VI</em> over <em>Gordons</em> relatiebreuk: &quot;Ik denk dat het nooit echt was&quot; <em>(In de Wandelgangen)</em> In de Wandelgangen van VI komt Wilfred Genee na de uitzending terug op het feit dat Job Knoester, op zijn leeftijd nog een zoontje van twee heeft. Maar niet voordat ze samen met Sam Hagens Gordons relatiebreuk bespreken. "Ik denk dat het nooit echt was", aldus Knoester. Wilfred kan het nauwelijks geloven dat Gordons aangekondigde huwelijk geregisseerd zou zijn. Benieuwd naar dit gesprek? Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's