Isaac heeft twijfels over Zoë in Een Jaar Van Je Leven: 'Je bent eigenwijs'

Isaac heeft twijfels over Zoë in Een Jaar Van Je Leven: 'Je bent eigenwijs'

Maandag 8 mei 2023 om 17:42

Eerste scheurtjes tussen Eunice en JW

Over twee dagen zijn de verkiezingen in Een Jaar Van Je Leven en Isaac twijfelt over Zoë. "Ik heb mijn twijfels. Als ik kijk hoe jij bent als persoon, dan kan je ook links uit je flank gaan. Je bent eigenwijs, met een drankje op kan je weer die grens bereiken," aldus manager Isaac.

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

Isaac heeft twijfels over Zoë in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Je bent eigenwijs' Eerste scheurtjes tussen Eunice en JW Over twee dagen zijn de verkiezingen in Een Jaar Van Je Leven en Isaac twijfelt over Zoë. "Ik heb mijn twijfels. Als ik kijk hoe jij bent als persoon, dan kan je ook links uit je flank gaan. Je bent eigenwijs, met een drankje op kan je weer die grens bereiken," aldus manager Isaac. Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's