Albert Verlinde schoof aan bij 'Homo Haat Laat' alias Vandaag Inside

Albert Verlinde schoof aan bij 'Homo Haat Laat' alias Vandaag Inside

Woensdag 10 mei 2023 om 12:32

Albert Verlinde is te gast bij Vandaag Inside, het programma dat hij in het verleden wel eens heeft aangeduid als 'Homo Haat Laat'. De presentator en theaterproducent voelt zich desondanks helemaal op z'n gemak bij de heren aan tafel en kan wel lachen om een fragment van een oude onderbroeken-grap van Johan Derksen. "Dat is toch gewoon leuk", aldus Verlinde.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 9 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Albert Verlinde</em> schoof aan bij 'Homo Haat Laat' alias <em>Vandaag Inside</em> Albert Verlinde is te gast bij Vandaag Inside, het programma dat hij in het verleden wel eens heeft aangeduid als 'Homo Haat Laat'. De presentator en theaterproducent voelt zich desondanks helemaal op z'n gemak bij de heren aan tafel en kan wel lachen om een fragment van een oude onderbroeken-grap van Johan Derksen. "Dat is toch gewoon leuk", aldus Verlinde. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 9 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: 'Piepkuiken Marc-Marie Huijbregts kan eigenlijk niks' Bekijk deze video » Vandaag Inside: wil Albert Verlinde nog eens terugkomen? Bekijk deze video » Oma Raymond Mens overleden: bekijk haar bij Vandaag Inside Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's