Feyenoord populairste club van Nederland, Hendrik Beerda heeft advies voor Ajax (HvN)

Feyenoord populairste club van Nederland, Hendrik Beerda heeft advies voor Ajax (HvN)

Dinsdag 16 mei 2023 om 13:53

<em>Feyenoord</em> populairste club van Nederland, <em>Hendrik Beerda</em> heeft advies voor <em>Ajax</em> (<em>HvN)</em> Volgens het jaarlijkse Sportsector Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy is Ajax voorbijgestreefd door Feyenoord en PSV qua populariteit. Feyenoord is nu de populairste club van Nederland en PSV staat op nummer twee in de ranglijst. Het landskampioenschap heeft daar alles mee te maken. PSV is voor het eerst populairder dan Ajax. Gelukkig voor de Amsterdammers ziet Hendrik Beerda mogelijkheden voor een comeback vertelt hij in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: FC Groningen-Ajax definitief gestaakt na vuurwerk én boze 'fan' op veld Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'dramaqueen' Xavi Simons (PSV) afgefakkeld door Johan en René Bekijk deze video » 'Blijft Arne Slot de baas of niet?' is de vraag, als het aan Lee Towers ligt wel (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Volgens het jaarlijkse Sportsector Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy is Ajax voorbijgestreefd door Feyenoord en PSV qua populariteit. Feyenoord is nu de populairste club van Nederland en PSV staat op nummer twee in de ranglijst. Het landskampioenschap heeft daar alles mee te maken. PSV is voor het eerst populairder dan Ajax. Gelukkig voor de Amsterdammers ziet Hendrik Beerda mogelijkheden voor een comeback vertelt hij in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's