In de Wandelgangen: worden Marcel en Gijs altijd vergeleken met VI?

In de Wandelgangen: worden Marcel en Gijs altijd vergeleken met VI?

Zaterdag 20 mei 2023 om 12:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Raymond Mens en Wilfred Genee terug op de uitzending van Vandaag Inside. De heren bespreken het nieuwe programma van Marcel en Gijs, maar ook hoe moeilijk het is om uit de schaduw van Vandaag Inside te blijven.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

In de Wandelgangen: worden Marcel en Gijs altijd vergeleken met <em>VI?</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Raymond Mens en Wilfred Genee terug op de uitzending van Vandaag Inside. De heren bespreken het nieuwe programma van Marcel en Gijs, maar ook hoe moeilijk het is om uit de schaduw van Vandaag Inside te blijven. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Sam Hagens zit 'stiekem' op telefoon tijdens betoog Johan Derksen: 'Kan niet!' (video) Bekijk deze video » René van der Gijp gaat stuk om Wopke Hoekstra: 'Waarom staat u hier eigenlijk?' (video) Bekijk deze video » Rutger Castricum hoort eigen lach terug In de Wandelgangen: 'Ik word vaak nagedaan' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Johan Derksen heeft Hans Kraay Jr. ongelooflijk veel pijn gedaan' (video) Bekijk deze video » Hoe gaan de mannen van Vandaag Inside het bezoek van Mark Rutte aanpakken? Bekijk deze video » Broer André Hazes brengt nummer uit, 'ik wist niet dat hij kon zingen!' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's