Heftig: tientallen caravans verwoest na een grote brand in Oudelande

Heftig: tientallen caravans verwoest na een grote brand in Oudelande

In Oudelande, een Zeeuws dorp, heeft vannacht een brand gewoed in een caravanopslag. Tientallen caravans werden hierbij verwoest. De schuur waarin de caravans waren opgeslagen is daarbij ook volledig in vlammen opgegaan. Bekijk de beelden van de brand hieronder.

Heftig: tientallen caravans verwoest na een grote brand in <em>Oudelande</em> In Oudelande, een Zeeuws dorp, heeft vannacht een brand gewoed in een caravanopslag. Tientallen caravans werden hierbij verwoest. De schuur waarin de caravans waren opgeslagen is daarbij ook volledig in vlammen opgegaan. Bekijk de beelden van de brand hieronder. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk: voorwaardelijke celstraf geëist tegen vriendin na tragische GHB-dood Lisette Bekijk deze video » Bekijk: Vera Bergkamp schrijft brief aan Twitter over dreigtweets aan Kamerleden Bekijk deze video » Veel wangedrag bij vrouwengevangenis Nieuwersluis wordt aangepakt (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV