Lang leve de liefde: is verlegen Samantha wel klaar voor een relatie?

Lang leve de liefde: is verlegen Samantha wel klaar voor een relatie?

Samantha geeft in Lang leve de liefde aan een beetje zenuwachtig te zijn, maar Marco zegt dat dit helemaal niet nodig is. Samantha zegt dat ze best verlegen is, maar zich nu eigenlijk wel op haar gemak voelt bij Marco. Dat voelt Marco gelukkig ook bij haar. De date voelt soms ongemakkelijk aan, toch lijken Marco en Samantha wel veel gemeen te hebben. Samantha geeft aan niet veel te zeggen te hebben, ook begrijpt ze veel van de vragen uit de pot niet. Kan deze date nog gered worden?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang leve de liefde</em>: is verlegen <em>Samantha</em> wel klaar voor een relatie? Samantha geeft in Lang leve de liefde aan een beetje zenuwachtig te zijn, maar Marco zegt dat dit helemaal niet nodig is. Samantha zegt dat ze best verlegen is, maar zich nu eigenlijk wel op haar gemak voelt bij Marco. Dat voelt Marco gelukkig ook bij haar. De date voelt soms ongemakkelijk aan, toch lijken Marco en Samantha wel veel gemeen te hebben. Samantha geeft aan niet veel te zeggen te hebben, ook begrijpt ze veel van de vragen uit de pot niet. Kan deze date nog gered worden? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Je bucketlist boeit me niet' Bekijk deze video » Ron provoceert Liz in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan beter koken' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Wilma kiest ongemakkelijke activiteit voor date Rob Bekijk deze video » Maartje en Martin kunnen niet stoppen met lachen (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Romantisch moment in Lang Leve de Liefde: 'Jij bent precies wat ik zoek' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV