Zien: bosbranden liggen op de loer in Nederland door droogte (video)

Zien: bosbranden liggen op de loer in Nederland door droogte (video)

Zien: <em>bosbranden</em> liggen op de loer in Nederland door droogte (video) Ondanks het natte voorjaar wordt er toch alweer gewaarschuwd voor natuurbranden door droogte. In een groot deel van Nederland zijn de brandweer en natuurbeheerders extra alert. Het heeft allemaal te maken met de noordenwind die al weken waait. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. ZIEN: brand in Limburgs Nationaal Park De Maasduinen, wind is de boosdoener Bekijk deze video » Brandbom: woning Tuindorp-Buiksloot in Amsterdam-Noord bekogeld Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote uitslaande brand bij revalidatiecentrum Arnhem (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: bosbranden liggen op de loer in Nederland door droogte (video)

Ondanks het natte voorjaar wordt er toch alweer gewaarschuwd voor natuurbranden door droogte. In een groot deel van Nederland zijn de brandweer en natuurbeheerders extra alert. Het heeft allemaal te maken met de noordenwind die al weken waait.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV