Hart van Nederland: bestuurder en vijf kinderen gewond na ernstig ongeval Zeeland (video)

Hart van Nederland: bestuurder en vijf kinderen gewond na ernstig ongeval Zeeland (video)

Maandag 5 juni 2023 om 19:09

<em>Hart van Nederland</em>: bestuurder en vijf kinderen gewond na ernstig ongeval Zeeland (video) In IJzendijke (Zeeland) is maandagmiddag een ernstig auto-ongeluk gebeurd. Bij het ongeluk waren vijf kinderen betrokken. Alle kinderen en de bestuurder van de auto moesten gewond naar het ziekenhuis worden gebracht, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. ZIEN: brand in Limburgs Nationaal Park De Maasduinen, wind is de boosdoener Bekijk deze video » ZIEN: Auto rijdt Action-filiaal binnen, de bestuurder was dronken Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote uitslaande brand bij revalidatiecentrum Arnhem (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In IJzendijke (Zeeland) is maandagmiddag een ernstig auto-ongeluk gebeurd. Bij het ongeluk waren vijf kinderen betrokken. Alle kinderen en de bestuurder van de auto moesten gewond naar het ziekenhuis worden gebracht, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's