Zien: Justin Bijlow verdedigt doel Oranje in cruciale halve finale Nations League tegen Kroatië

Zien: Justin Bijlow verdedigt doel Oranje in cruciale halve finale Nations League tegen Kroatië

Dinsdag 13 juni 2023 om 17:08

Vandaag Inside zomerstop: Bekijk de leukste Vandaag Inside fragmenten

Justin Bijlow verdedigt woensdagavond het doel van het Nederlands elftal in de halve finale van de Nations League tegen Kroatië. De keeper van Feyenoord krijgt van bondscoach Ronald Koeman de voorkeur boven Andries Noppert van SC Heerenveen en Mark Flekken van Brentford FC.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Justin Bijlow</em> verdedigt doel Oranje in cruciale <em>halve finale Nations League</em> tegen <em>Kroatië</em> Vandaag Inside zomerstop: Bekijk de leukste Vandaag Inside fragmenten Justin Bijlow verdedigt woensdagavond het doel van het Nederlands elftal in de halve finale van de Nations League tegen Kroatië. De keeper van Feyenoord krijgt van bondscoach Ronald Koeman de voorkeur boven Andries Noppert van SC Heerenveen en Mark Flekken van Brentford FC. Tekst gaat verder onder de video. Justin BijlowTijdens een persconferentie in De Kuip op dinsdag bevestigde Koeman dat zijn keuze is gevallen op Bijlow. "Ik twijfelde nog of ik het moest zeggen, maar de keepers weten het al", aldus de bondscoach. De 25-jarige Bijlow veroverde dit seizoen de landstitel met Feyenoord en heeft tot nu toe zes interlands gespeeld, allemaal in 2021. De wedstrijd Nederland - Kroatië is op woensdag 14 juni om 20.45 uur te zien op NPO 3, Ziggo Sport en online via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Bekijk ook Cillessen weer gepasseerd, wie neemt Koeman mee naar de Nations League? Bekijk deze video » Jurriën Timber doet geheimzinnig over transfer: 'Dat durf ik niet te zeggen' Bekijk deze video »
Voetbal :

Justin Bijlow
Tijdens een persconferentie in De Kuip op dinsdag bevestigde Koeman dat zijn keuze is gevallen op Bijlow. "Ik twijfelde nog of ik het moest zeggen, maar de keepers weten het al", aldus de bondscoach. De 25-jarige Bijlow veroverde dit seizoen de landstitel met Feyenoord en heeft tot nu toe zes interlands gespeeld, allemaal in 2021.

De wedstrijd Nederland - Kroatië is op woensdag 14 juni om 20.45 uur te zien op NPO 3, Ziggo Sport en online via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's