RTL Boulevard gemist? Kelly Weekers heeft dé gouden tips tegen FOMO

RTL Boulevard gemist? Kelly Weekers heeft dé gouden tips tegen FOMO

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Kelly Weekers</em> heeft dé gouden tips tegen <em>FOMO</em> Met de terugkeer van zonnige terrasjes, zomerse barbecues en ontspannen aan de Hollandse kust, kunnen velen weer genieten van het mooie weer. Toch is er een groep die niet zo blij is met de constante druk om altijd van de zon te moeten genieten. Het binnen blijven op een dag waarop het boven de 18 graden is, kan leiden tot 'FOMO', oftewel de angst om iets te missen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Kelly Weekers heeft dé gouden tips tegen FOMO
Zaterdag 17 juni 2023 om 21:26

Met de terugkeer van zonnige terrasjes, zomerse barbecues en ontspannen aan de Hollandse kust, kunnen velen weer genieten van het mooie weer. Toch is er een groep die niet zo blij is met de constante druk om altijd van de zon te moeten genieten. Het binnen blijven op een dag waarop het boven de 18 graden is, kan leiden tot 'FOMO', oftewel de angst om iets te missen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's